„Лечение без граници“ е новото име на медицинска застраховка „ДЗИ Best Doctors“

01.02.2021
„Лечение без граници“ е новото име на медицинска застраховка „ДЗИ Best Doctors“

Бихме искали да ви информираме, че името на продукта ДЗИ Best Doctors се променя от 01.02.2021 г. на „Лечение без граници“ поради закупуване на Best Doctors Inc от Tеladoc.


ДЗИ продължава да работи с компанията Further /новото име на BDUI Underwriting International SLU/, който предоставя услугата за второ лекарско мнение и лечение в чужбина.


Партньорите на ДЗИ от компанията Further продължават договорените си отношения с Teladoc, което запазва качеството на предоставяните услуги за второ лекарско мнение и услуга за медицински консиерж, свързан с организиране на лечението в чужбина, които клиентите на ДЗИ получават и в момента.


Всички договорени лимити и покрития остават непроменени за клиентите на ДЗИ. Премията също не се променя и се запазва същата. Услугите и съдействието към тях, при настъпило заболяване, от страна на ДЗИ се запазват както досега, като по-нататъшната организация на лечението се извършва от Further.


Мрежата от лечебни заведения, използвана от Further при организация на лечението, се запазва същата, както и глобалната мрежа от лекари, предоставяни до момента. Клиентите на ДЗИ ще продължат да получават висококачествено медицинско обслужване.


Медицинска застраховка „Лечение без граници“ предоставя на клиентите на ДЗИ:


второ лекарско мнение;


покриване на разходи за лечение до 2 000 000 евро в чужбина;


достъп до най-добрите медицински заведения в чужбина;


лечение и медицинско обслужване на най-високо ниво;


цялостна организация на пътуването и поемане на разходите за придружител.


Повече информация за продукта може да получите тук, в офисите на ДЗИ и партньори, както и на телефон 0700 16 166.


 


 


 


 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки