УНИКА Живот е Застраховател на годината – Животозастраховане

21.06.2021


 

Застрахователна компания УНИКА беше отличена с най-престижната награда на застрахователния бранш в категория Животозастраховане

 

 

На официална церемония, състояла се на 27 май 2021 година УНИКА Живот беше наградена с приза „Застраховател на годината – Животозастраховане“. Наградата беше връчена на г-н Борис Паличев, Генерален мениджър на УНИКА България.

 

„Изключително сме щастливи да получим това отличие след една толкова предизвикателна и необичайна за всички нас година. Това е високо признание за успешното развитие на УНИКА в България. Искрено благодаря на всички наши клиенти и партньори, които се доверяват на нас, за защитата на най-ценното – здравето и живота. Тази награда е и за нашите служители, които с висок професионализъм и всеотдайност ежедневно ни водят напред, за да бъдем модерна и клиентски ориентирана компания“, сподели г-н Паличев.

 

Най-значимите годишни награди в застрахователния бранш се присъждат от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li