Звездна вечер за партньорите на „Лев Инс“

04.04.2017


Звездна вечер за партньорите на „Лев Инс“

„Застрахователна компания „Лев Инс“ е на първо място по Общо застраховане, сочат предварителните данни на КФН. Успехите на дружеството се дължат на усилен труд и разбира се на вас – нашите партньори“. Така изпълнителният директор на „Лев Инс“ г-н Павел Димитров откри традиционния коктейл, на който компанията награди водещи брокери за ползотворното сътрудничество през изминалата година.


Над 250 партньори и приятели на „Лев Инс“ уважиха партито в клуб „Планет“, което впечатли с космическа тематика и звездно настроение. На влизане всеки гост получи за спомен малка изненада – планета-магнит с името на брокера, който представлява.


Стартът на официалната част бе даден от Александър Сано, който се превъплати в ролята на междугалактически водещ и ръководи успешно награждаването на най-изявените брокери.


Партньорите на „Лев Инс“ бяха отличени в седем категории: „Най-силен партньор в застраховки „Автокаско“, „Най-силен партньор в застраховки „Имущество“, „Най-силен партньор в ритейл бизнеса“, „Балансиран портфейл в продажбите“, „Най-добро управление на портфейла“, „Най-добри резултатите в продажбата на продукти на ЗАД „Здравноосигурителен институт“ АД и „Дългогодишен партньор на „Лев Инс“. Всички, 24 номинирани получиха почетни плакети, а победителите във всяка категория бяха наградени с екскурзия до остров Сицилия.


Куфарите за слънчева Италия ще стягат от „Ай Енд Джи Иншурънс“, „Ес Ди Ай“, „Амарант“, „Дженерал брокер“, „Мусала иншурънс брокер“, „Брокер Инс“ и ЗБК „Балкан“, който безапелационно спечели в категорията – Дългогодишен партньор на „Лев Инс“. „Да не забравите да ни донесете магнитчета от острова“, пошегува се с отличниците водещият на звездното парти.


„ЗК „Лев Инс“ са не само наши партньори. Те са и наши приятели. В годините компанията се утвърди със своето коректно отношение към клиентите и партньорите си. Растат благодарение на своя професионализъм, креативност и смелост, като залагат на иновативните продукти“, сподели от сцената Теодор Христов, заместник-председател на Българската асоциация на застрахователните брокери и собственик на „Дженерал брокер“.


След наградите дойде време за танците и звездните коктейли, а партито продължи до малките часове на нощта.

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки