Въздушни екипи на „Активна грижа“ спасиха пострадал парапланерист

07.06.2017
Въздушни екипи на „Активна грижа“ спасиха пострадал парапланерист


Наземни и въздушни екипи на „Активна грижа“, както и представители на Планинска спасителна служба в момента проведоха акция по оказване на помощ на пострадал парапланерист. Мъжът е паднал в района на Плана планина. По данни на негов приятел, той е контактен, но е със счупен крак и най-вероятно има фрактура на гръбначен стълб.


Пострадалият има застраховка „Активна грижа“ и именно затова сигналът за инцидента е подаден в КОЛ центъра на „Лев Инс“ – 0800 10 200.


За броени минути екипите са изпратени на място. Раненият е откаран с хеликоптер в УМБАЛ „Св. Анна“, където лекари полагат необходимите грижи. Ще продължим да следим състоянието на пострадалия.


Припомняме ви, че по-рано днес на хеликоптерната площадка на Окръжна болница, екипите на „Активна грижа“ представиха спасителното оборудване и медицинската техника, които се намират на борда на въздушната линейка. Беше презентиран и най-новият продукт „Активна грижа“, който включва освен транспортиране в случай на злополука и заболяване, но и болнична помощ.


 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999