Булстрад Виена Иншурънс Груп подкрепи ЕКО- Рали България 2017

02.08.2017
Булстрад Виена Иншурънс Груп  подкрепи ЕКО- Рали България 2017

Булстрад Виена Иншурънс Груп  подкрепи ЕКО- Рали България 2017 и заяви отново своята социална ангажираност чрез своя Проект „Зелената идея на Булстрад”


На 28 юли 2017г., на площад „Александър Батемберг” в София бе даден официалния старт на петото издание на ЕКО-Рали България 2017, където 15 елекромобила застанаха на стартовата арка. Надпреварата е кръг от Е-световния шампионат за Е-Регулаторната купа на FIA за нови енергии и задвижвания.


На старта застанаха претендентите за Световната купа Хесус Ехаве от Испания и Валтер Кофлер от Италия, които се изправиха срещу опитни и силно ентусиазирани български пилоти и навигатори, които искат купата от надпреварата да остане на родна земя.


За първа година БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП  участва със свой електромобил РЕНО ТУИЗИ, с пилот Цанко Кръстев и ко-пилот Румяна Ненова.


 


На пресконференцията на ЕКО-Рали България 2017, Цанко Кръстев директор „Маркетинг и връзки с обществеността” в БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП  пожела късмет и успех на участниците в надпреварата.


Той заяви нашия устойчив във времето социален ангажимент към ЕКО-Рали България, чрез  участието на БУЛСТРАД  за трета поредна година, като един  от главните спонсори на събитието.


Цанко Кръстев каза, че не случайно събитието е залегнало в нашия Проект и ние гледаме  в зеленото бъдеще на планетата, като следваме нашите стратегически цели и сме активен участник и защитник на „ЗЕЛЕНАТА ИДЕЯ НА БУЛСТРАД”.ФОТОРЕПОРТАЖ
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000