Societe Generale Експресбанк е банка на годината

07 Юли 2011 г.,zastrahovatel.com
в-к „Дневник”

Societe Generale Експресбанк, част от френската банкова група Societe Generale, е тазгодишният носител на приза "Банка на годината" за 2010 г., съобщиха организаторите на конкурса "Aсоциация "Банка на годината".

Другите категории, за които се дават призове, са за динамика на развитие, за ефективност, за пазарен дял, банка на клиента (определя се чрез гласуване на граждани на сайта на асоциацията), най-добър чуждестранен банков клон. Тази година има и новоучредена награда – на тайния клиент. Тя е определена чрез метода "таен клиент", като са посетени над 500 банкови клонове и офиси с цел да се оцени тяхното обслужване.

Като банка на клиента чрез гласуването на сайта на асоциацията е определена Уникредит Булбанк, като тя е събрала 11 655 гласа, съобщиха организаторите. Най-добър чуждестранен банков клон е Ситибанк, клон София, за динамика на развитие призът се дава на Корпоративна търговска банка, а за ефективност - на Банка ДСК.

Тази година има обновена методология за оценка в категорията за пазарен дял. Там победител е ПИБ. Наградата на тайния клиент отива при Райфайзенбанк, съобщиха още от асоциацията.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки