Дават 1 млн. за лечението на Мануела

24 Октомври 2011 г.,zastrahovatel.com
В-к „Стандарт”

 

Мануела Горсова, която е в кома след зловещата катастрофа, предизвикана от Максим Стависки, ще продължи лечението си с пари от гражданската отговорност на състезателя по фигурно пързаляне.

В предаването "Факторът Кошлуков" бащата на момичето Красимир Горсов и адвокатът по делото Христо Ботев обясниха, че на среща между защитника и представители на застрахователната компания вчера е договорено, че "Дженерали" ще покрие лечението на Мануела.

Това ще стане в рамките на премията за гражданска отговорност на Стависки, която възлиза на 1 млн. лева.

Договорката е да се подпише споразумение за конкретни периоди от време. Предстои да се уточнят параметрите с лекарите на Мануела и с медицинските консултанти на застрахователя, както и да се определи конкретна сума, която ще се изплаща авансово, а след това ще се оправдава със съответните документи.

През юни тази година Емил Кошлуков и негови съмишленици организираха протести пред централния офис на компанията и привлякоха общественото мнение чрез своята кампания под мотото "Мануела днес е моя дъщеря".

Момичето пострада при катастрофа през август 2007 г. Тогава автомобилът на Стависки се заби в колата, в която се возеше Мануела. Катастрофата стана на десен завой в района на река Ропотамо. Стависки е бил сам и управлявал джипа си "Хамър" след употреба на алкохол.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li