Младежи сядат зад волана с УНИКА

15 Ноември 2011 г.,zastrahovatel.com
В-к „Стандарт”

Младежи от SOS Детски селища България ще получат шанса да изкарат шофьорски курсове с помощта на застрахователна компания УНИКА. Инициативата е част от кампанията на УНИКА "Каско за по-добър шанс в живота", съвместно със SOS Детски селища. Застрахователят ще заделя средства от рекламния си бюджет за всяка КАСКО полица, сключена в периода 15.11.2011 г. - 13.02.2012 г. Колкото по-голям е броят на КАСКО полиците, толкова по-голямо ще бъде дарението от УНИКА. "Вярваме, че клиентите ни ще оценят факта, че когато сключат застраховка КАСКО в УНИКА, оказват подкрепа за младежи в неравностойно положение", заяви Николай Генчев, главен изпълнителен директор на компанията. От SOS Детски селища България съобщиха, че общо 14 младежи ще са навършили пълнолетие след крайния срок на кампанията и ще могат да се възползват от дарението на УНИКА.
Специален акцент в кампанията на УНИКА "Каско шанс за по-добър живот" ще е безопасното и разумно шофиране. До 30% намаление в цената на КАСКО застраховката може да има водач, който в продължение на 3 години е клиент на УНИКА и не е имал щети по автомобила си. КАСКО тарифите на УНИКА със самоучастие са другото направление, чрез което застрахователят поощрява добрите шофьори без пътни произшествия. Отстъпката от стандартната цена на КАСКО полицата може да достигне до 40% при избор на тарифа с договорено самоучастие. И през настоящата година УНИКА запазва устойчивата тенденция на динамичен ръст и отлично пазарно представяне на българския застрахователен пазар. През 2011 г. компанията продължава успешно да завоюва пазарен дял по всички видове застраховки. Към края на август 2011 г. комбинираният пазарен дял на УНИКА България достигна 6,45%.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003