Бул Инс вкарва иновативни технологии за улеснение на застрахованите

05 Декември 2011 г.,zastrahovatel.com
В-к „Стандарт”

Нови пунктове за ликвидация на щети и информационно обслужване ще открива "Бул Инс". "Стремежът ни е да улесним клиентите, да им спестим време, да бъдем по-близо до тях и да сме съпричастни с проблемите им", казва изпълнителният директор на дружеството Петрозар Петков. Нововъведението е част от плана за цялостна децентрализация на ликвидацията на щети. Само на територията на София са изградени 9 нови центъра за обслужване, а в страната вече са над 50. Същевременно мобилните групи на "Бул Инс", които също се увеличават, работят 24 ч в денонощието. Това води до по-бързо и качествено обслужване на пострадалите. Мобилните групи помагат на място при попълване на двустранните протоколи, правят оглед и завеждат щети. Внедрена е и иновационна система - SMS с информация къде и кога клиентът да получи обезщетението си. Създадена е безкасова технология за бързо ликвидиране на щети и изплащане на обезщетения. Модерната организация се осъществява съвместно с всички оторизирани сервизи у нас, с всеки от които "Бул Инс" има договор. От няколко години дружеството е разработило и т.нар. Бърза писта за изплащане на щети до 500 лв. в рамките на 1 ч.
Като доказан лидер в автомобилното застраховане, коректен и сигурен партньор с модерна концепция за постоянно разширяване и разнообразяване на продуктите "Бул Инс" разработи няколко варианта на застраховката "Kаско", за да задоволи различните нужди на клиентите си. "Хит Каско" дава освен стандартните отстъпки и допълнителен бонус от 25%. "Вип Каско" дава възможност на клиента за избор на място за маркировка, завеждане на щета и оглед. Еднократно за периода на валидност на полицата има и безплатна пътна помощ до най-близкия сервиз дори без колата да е претърпяла ПТП. "Каско Класик" покрива пълна или частична загуба на застрахованата кола съгласно избраната клауза и дава по-голяма възможност за избор на условия за ликвидация при по-ниски тарифни числа плюс 20% бонус. За коли на възраст до 4 г. и 6 м. има възможност за ремонт с възлагателно писмо в сервиза на официалния вносител без завишение на премията. Ако колата е до 10 г., тя може да се ремонтира с възлагателно писмо в сервизи, с които "Бул Инс" има договор. Клиентът ползва и безплатна пътна помощ след застрахователно събитие. Покритията важат и за чужбина, ако клиентът има и "Гражданска отговорност" в "Бул Инс", което му носи и 30% отстъпка. Доказателство за качеството на тези три продукта е, че компанията получи награда "Финансов продукт на годината 2010" в категорията "Общо застраховане".

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li