Алианц предложи онлайн покупка на застраховка Моята кола

17.03.2021

Алианц България предложи на клиентите възможност за бърза и лесна онлайн покупка на застраховка Моята кола. Бързо и удобно през новата дигитална платформа на www.allianz.bg потребителят въвежда данни за автомобила, който желае да застрахова, избира желаното покритие и на момента получава индивидуална оферта. Заплащането на полицата се извършва онлайн и на финала цялата документация се изпраща до клиента за подпис.

 „Светът се променя с изключително бързи темпове и дигитализацията във всяка сфера от живота ни се превърна в стандарт. За да отговорим на клиентските очаквания, нашата компания внедрява нови дигитални решения и правим общуването с нас максимално улеснено“, споделя Андрей Александров - главен оперативен директор на Алианц България.

 

Към момента от онлайн покупка на застраховка Моята кола на Алианц България могат да се възползват физически лица, както и малки и средни предприятия, с опция да застраховат до 5 автомобила. Предвижда се съвсем скоро, компанията да предложи онлайн покупка и на застраховка Моят дом.

 

За Алианц България:

Алианц България е част от световния лидер в сферата на застраховането и управлението на активи Allianz SE. Компанията е на българския пазар от 30 години и развива своята дейност в сферата на общото и животозастраховането, пенсионното осигуряване, банковите услуги и лизинга, като  обслужва над 1,3 милиона клиенти в България.
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,