ЗАД „Армеец“ се включи във Финансовата академия за ученици на ВУЗФ

01.03.2022
ЗАД „Армеец“ се включи във Финансовата академия за ученици на ВУЗФ

Експерт от застрахователната компания даде ценни съвети на ученици от цялата страна

Защо застраховането е важно и необходимо, какви са основните застрахователни продукти и какво е да работиш в сферата – по тези и още теми експерт от ЗАД „Армеец“ се включи в тазгодишната образователна безплатна Финансова академия за ученици на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

На въпросите на младите участници в академията отговори Иван Ганчев, директор „Обучения“ в ЗАД „Армеец”. Той представи пред тях и специална презентация, в рамките на която ги запозна с основните понятия на един застрахователен продукт, видовете застраховки, с които като млади хора вероятно биха се срещнали в ролята си на студенти, пътуващи, бъдещи служители, предприемачи, хора със самостоятелни домакинства и др.

Презентацията и участието на ЗАД „Армеец“ в академията премина при огромен интерес в дните между 21 и 25 февруари. Основната цел на инициативата на ВУЗФ бе да помогне на учениците да се докоснат до истинския корпоративен и бизнес свят и да открият най-подходящата за тях сфера на професионално развитие.

В ЗАД „Армеец“ сме щастливи, че имахме възможност да се включим във Финансовата академия. Развитието и подкрепата на образователни проекти и каузи в интерес на младите е част от дългосрочната корпоративно - социалната ангажираност на компанията.

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Делови решения"
проф. Румен Георгиев, 2006
orange_li