УНИКА България стартира партньорство с верига магазини Техномаркет

24.03.2022
През март 2022 г. УНИКА България стартира партньорство с веригата магазини Техномаркет. Първата съвместно разработена услуга, която вече е достъпна за всички клиенти, закупили стока от Техномаркет, е възможността всеки желаещ да се погрижи за новия си уред с допълнителна защита.  

Тя  включва удължена гаранция + 1 или + 3 години на закупена стока, професионална помощ в случай на повреда и допълнителна сигурност за новата придобивка на всеки, избрал някой от трите пакета по застрахователната програма. 

Techno care 

Удължена гаранция +1 или +3 години за нова бяла и черна техника, която може да се сключи за телевизори, едра и дребна бяла техника, аудио системи, домашни кина, лаптопи, таблети, ИТ техника и др.  

Techno care plus 

Удължената гаранция +1 или +3 години на бяла и черна техника, както и защита в случай на: токов удар и кражба. Може да бъде сключена за телевизори, едра и дребна бяла техника, аудио системи, домашни кина, лаптопи, таблети, ИТ техника и др. 

Smart techno protect 

Защита на  мобилно устройство, лаптопи, таблети от счупване, намокряне, токов удар и кражба чрез взлом.  

УНИКА България цени времето на клиентите и предлага допълнителна, безплатна услуга към всяка от програмите: В случай на повреда куриер посещава клиента на адрес и взима уреда, за да го занесе в оторизиран сервиз. След ремонта го връща отново на адреса на клиента. За едрогабаритна и трудно подвижна техника сервизен техник посещава адреса на клиента за диагностика и ремонт на място. 

Повече за застрахователните програми можете да научите тук >> https://www.technomarket.bg/uniqa
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки