Първи печеливш от томлобата по Каско "Престиж" за 2023 г.

24.01.2023
Първи печеливш от томлобата по Каско


Боряна Василева Стоянова е първият печеливш в томболата на Групама в рамките на  промоционалната кампания по застраховката Каско „Престиж“.  Г-жа Стоянова печели първия от общо три ваучер на стойност до 400 лв. за покупка на автомобилни гуми от Център за гуми FAYAD.


Името на печелившия беше изтеглено в присъствието на нотариус, а в тегленето участваха всички клиенти с новосключени полици по Каско "Престиж от началото на кампанията на 1 декември 2022 г. до 12 януари 2023 г. включително.


В рамките на кампанията, която продължава до края на месец февруари, ще има още две тегления за още два ваучера за покупка на гуми, като следващият печеливш ще бъде изтеглен през февруари, а последният - в началото на месец март.


Допълнително, само сега, в периода на кампанията всички клиенти с активни полици по Каско „Престиж“ могат да се възползват от 7% отстъпка при онлайн покупка на гуми от марки HANKOOK и DYNAMO от Център за Гуми ФАЯД, като въведат в сайта на ФАЯД промокод Groupama.


Повече за кампанията и как да станете сред клиентите, които могат да спечелят следващия ваучер за своите нови гуми вижте тук.


 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li