„Дженерали застраховане“ АД с първа награда от потребителите

14.07.2017

„Дженерали застраховане“ АД с първа награда от потребителите

„Дженерали застраховане“ АД стана любима марка в категория застрахователни компании и брокери


В класацията "Любимите марки" „Дженерали застраховане“ АД стана любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании и брокери" за втора поредна година. Над 30 000 души посочиха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас “Любимите марки”. Във финалния етап „Дженерали застраховане“ АД бе предпочетено пред ЗАД „Армеец и SDI застрахователен брокер.


Високото отличие беше връчено на г-н Радослав Димитров- Изпълнителен Директор на Дженерали Застраховане АД и г-н Йордан Йовчев – рекламно лице на компанията.


Класацията "Любимите марки" е единствена по рода си потребителска класация в България. Провежда се за девета поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които,сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. Класацията се основана единствено на мнението и нагласите на потребителите, които чрез гласуване определят своите фаворити в различни категории продукти и услуги.


Дженерали Застраховане АД гледа на това признание като на възможност да продължи да се развива в правилната посока и да си поставя все по-високи цели, за да може да откликва на нуждите на своите клиенти, като им осигури спокойствие и сигурност в бъдещето!

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999