ING Животозастраховане стартира операции в Пловдив

03 Ноември 2006 г.,zastrahovatel.com


Стартът на животозастрахователните операции в Пловдив е част от стратегията на компанията до края на 2006 г. да бъдат открити 12 офиса в цялата страна.


На 31.10.2006 г. глобалната финансова институция ING официално даде старт на животозастрахователните си операции в град Пловдив. ING Животозастраховане откри първата си агенция в града – Агенция Тримонциум, разположена на ул. "Райко Даскалов” № 15.
Агенцията ще се ръководи от г-жа Антоанета Дангалова. Стартът на животозастрахователните операции в Пловдив е част от стратегията на компанията до края на 2006 г. да бъдат открити 12 офиса в цялата страна.
Събитието беше отбелязано с официален прием и пресконференция в хотел „Тримонциум Принцес” – Пловдив. Домакин беше г-н Николай Стойков, главен изпълнителен директор на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване.
ING започва дейността си в България през 1994 г. с откриването на ING Банк, клон София. От 2001 г. ING предлага и пенсионноосигурителни услуги на българския пазар като управлява три пенсионни фонда – Универсален, Професионален и Доброволен. ING Пенсионно осигуряване има над 200 корпоративни и 260 хиляди индивидуални клиенти.
Животозастрахователните продукти са важно допълнение към пенсионноосигурителните услуги в реализиране на основния стремеж на компанията да помага своите клиенти да планират финансовото си бъдеще. Предлагането им в България е част от стратегията на ING да бъде лидер в животозастраховането и пенсионното осигуряване в Централна и Източна Европа.
Присъстващите на събитието в Пловдив официални гости и журналисти получиха подарък - оранжева гривна, символизираща нишката на живота. Чрез атрактивна шоу програма певицата Маргарита Хранова и актьорите Диана Любенова и Иван Балсамаджиев показаха на всички присъстващи как могат да предпазят себе си, своето семейстово и деца, здравето и бизнеса си.

ING е глобална финансова институция, предлагаща банкови, застрахователни и пенсионноосигурителни услуги на повече от 60 милиона клиенти в над 50 страни по света.
В България ING обслужва над 800 корпоративни и над 260 хиляди индивидуални клиенти чрез ING Банк, ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки