Мото-Пфое навърши 15 години

30 Октомври 2006 г.,zastrahovatel.com

15 успешни години гласеше големият плакат на потъналата в цветове и светлини сцена в огромната зала № 1 на Националния дворец на културата. На тази  сцена бе пресъздадена по интересен художествен и внушителен начин досегашната история на компанията „Мото-Пфое” на българска земя. На гала концерта по този повод, който се състоя на 13 октомври, хиляди присъстващи – служители на компанията и нейни гости преживяха изключително красиви мигове. За тях пяха такива изтъкнати изпълнители като Веселин Маринов, Хайгашот Агасян и Недялко Йорданов, Кристина Димитрова и формация „Сигнал” и с участието на артистите Георги Мамалев, Влади Априлов. Прекрасния спектакъв водеше във формата на телевизионна програма известният Николай Дойнов от Нова телевизия, като бяха използвани епизоди от извървения път от „Мото-Пфое”, прожектирани върху голям екран на сцената.

Най-развълнуван в тази неописуемо празнична вечер бе собственикът на компанията г-н Карл Хайнц Пфое. Най-вече от успехите й през изминалите 15 години, които са постигнали работещите в нея. А най-трогателен бе мигът, в който той обяви името на Борис Мареков и те сърдечно се прегърнаха. С прочувствени думи г-н Пфое разказа съвсем накратко как е срещнал в София този далновиден и работлив човек г-н Мареков и как от тази среща започва успешният път на компанията в България. За да е днес, без преувеличение, истинска „Империя на търговията с автомобили”. Г-н Пфое спедили, че първоначално не е имал намерение да се празнува тази 15-годишнина, тъй като не е кръгла, тоест не е юбилейна, но като научил, че след кръглата 10-годишина само за 5 години са продадени толкова автомобили колкото за предишните 10, е решил категорично да даде възможност всички, завоювали този успех, заедно с досегашни и бъдещи клиенти да празнуват от сърце.

И не се въздържа в края на празничната вечер да благодари най-искрено на първите, които са положили основите на „Мото-Пфое” и са вложили труд и знания за нейното бързо и мащабно развитие. За да има днес тя свои представителства в 15 града на България. И да изрече с ръка на сърце най-човешките думи: „Аз съм щастлив с компанията си в България. И с хората, които работят за нея!” Заявявайки, че по време на ежемесечните си посещения в България всеки път с радост открива и преживява приятната атмосфера с доволни клиенти, той каза, че е спокоен за бъдещето на „Мото-Пфое” в България. Поради което и дава пълнокръвен живот на настоящото мото на компанията „Клиентът е № 1”.

Истински апотеоз на празника бяха бурните ръкопляскания, с които хилядната публика изпрати г-н Карл Хайнц Пфое, неговата съпруга, сина му и „главните действащи лица” в началото и днес, за да превзема „Мото-Пфое” досегашните и бъдещи територии на българския автомобилен пазар.

 

Петър АндасаровИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,