ЗД “Витоша”АД обяви официалния старт на кампанията „Гражданска отговорност на автомобилистите"

08 Ноември 2006 г.,zastrahovatel.com
Застрахователно дружество “Витоша” АД, част от UNIQA Group, Австрия, обяви вчера,07.10.2006г., официалния старт на кампанията за застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите" 2007. Застрахователят обяви, че ще прилага методология на австрийската група UNIQA за сегментиран подход при застраховката „Гражданска отговорност“. Тарифите за леките автомобили ще бъдат определяни на базата на обем на двигателя в куб.см, възраст на собственика на МПС и регион на собственика на МПС. За товарните коли изискванията ще са товароносимост и територия.

ЗД "Витоша"АД ще стартира и промоционална кампания „Залепи и спечели” за застраховка „Гражданска отговорност за автомобилистите”. Компанията ще разиграе томбола за клиентите си, които ще закупят полица “Гражданска отговорност”. Всеки клиент на компанията, който сключи задължителната застраховка през периода 15 ноември 2006 г. – 19 януари 2007 г. ще може да спечели един от двадесетте мотопеда "Пиаджо", които ще разиграе застрахователят. При сключване на застраховката, клиентите ще получават специален стикер, който ще трябва да залепят на автомобила си и талон, който трябва да пуснат в лотарийните урни, разположени в офисите на компанията. Водачите, които спечелят в играта “Залепи и спечели”, ще получат наградата си само при условие, че са залепили стикера на автомобила си. В томболата ще могат да участват само клиенти, които са заплатили полицата еднократно.

всички новини »Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012