Дженерали Застраховане АД и София Франс Ауто АД подписаха договор за сътрудничество в областта на автомобилното застраховане

13 Март 2008 г.,zastrahovatel.com

На 11 март 2008 в централата на Дженерали България беше подписан договор за сътрудничество в областта на автомобилното застраховане между Дженерали Застраховане АД и София Франс Ауто АД, официален вносител на автомобилите Peugeot за България.

Договорът беше подписан от г-жа Даниела Конова, председател на Управителния съвет на "Дженерали Застраховане"АД и г-н Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто АД. В разработването на проекта взеха участие водещи специалисти по продажби, информационно обслужване, сервизна дейност и застрахователни обезщетения от двете дружества.  

Договорът, подписан под мотото "Два световни бранда - иновация, сигурност и традиции", е насочен към оптимизиране на клиентското обслужване, глобална цел в дейността на двете дружества.

По силата на сключеният контракт всички софийски търговски комплекси на официалния вносител се оторизират за издаването на електронни застрахователни полици за новозакупени автомобили Peugeot.

Разработената процедура и предложения на клиентите на "двата лъва" продукт са уникални за българският застрахователен пазар, като осигуряват цялостно обслужване при гаранционни и застрахователни събития в сервизите на марката в София, Пловдив и Бургас. Издаваните полици се предоставят в ко-брандирани папки на Дженерали и Peugeot, попълват се и се издават изцяло електронно.

При наличие на събитие по полицата, застрахованото лице се обръща отново към служителите в сервизите на Peugeot, които осъществяват процедурата по завеждане на щетата, оглед на автомобила и незабавно приемане на автомобила за ремонт.

Така реализираната процедура гарантира професионално и качествено описване на щетите и тяхното отстраняване в пълно съответствие с технологичните изисквания на производителя, което е предпоставка за пълно удовлетворяване на изискванията на клиентите и гаранция за успех на проекта.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005