Празник в дома на новото поколение

25 Юли 2008 г.,zastrahovatel.com
Уважението, качеството, гъвкавостта, почтеността и единството са тайните на успеха, отвели „УНИКА” до върха

Този дом се намира на ул."Юнак" 11-13(ъгъла с бул. „България”) – нова офис сграда, оборудвана с удобни мебели, с много въздух и зеленина. Днес е официалното откриване на новата сграда на „УНИКА България” – домът на новото поколение.

Празникът на „УНИКА България” беше уважен не само от десетки клиенти и партньори на групата у нас, но и от посланика на Австрия Клаус Фабиян и от търговското аташе на Централноевропейската страна в София Михаел Ангерер, от световната шампионка Ивет Лалова-рекламно лице на компанията.

Д-рАндр.Брандщетер – председател на Надзорния съвет на „УНИКА България” обяви: „На силно разрастващия се български застрахователен пазар „УНИКА” успява да бъде най-бързо растящата компания в момента. Като цяло „УНИКА” е на четвърто място на застрахователния пазар и както разбрахме днес – в животозастраховането е достигнала второто място. Причината да постигнем този успех е нашето желание да даваме възможно най-доброто качество на нашите клиенти - не само по отношение на продуктите, но и по отношение на обслужването.”

„От нашата гледна точка една компания не само трябва да увеличава продажбите си, но и да има социална мисия. Именно в това се изразява истинският успех на бизнеса”, обясни Паул Мориц. След което връчи чек за 10 000 лева на председателя на Управителния съвет на SOS Детски селища България доц. д-р Росен Коларов. „Пожелавам ви всичко хубаво и моля, грижете се за децата. Те са бъдещите клиенти, включително и на нашата компания”, заяви г-н Мориц.

Страницата подготви Йоанна Стефанова1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,