ДЗИ посреща Коледа с блестящи резултати

16 Декември 2008 г.,zastrahovatel.com
С грандиозен Коледен купон групата ДЗИ отпразнува поредната успешна година за своя бизнес. В празничната зала “Александър” на хотел “Радисън” в София на 4 декември си дадоха среща ръководството и специалистите от компанията, техните партньори застрахователни брокери и агенти, големи корпоративни клиенти, приятели и журналисти от столични медии. Следвайки своята макксима да бъде “еталон на българския застрахователен пазар” и през тази година големият застраховател се нарежда в челната тройка в бизнеса със своите значими приходи както в общото така и в животозастраховането.

          Не трябва да се забравя, че преди близо година на 3 август 2007 г. голямата белгийска банкова група КВС (“Кей Би Си”) придоби  70 % от ДЗИ, като по-късно през декември миналата година  и 75 на сто от СИБанк. По този начин освен достойно извоюваното  с годините от ДЗИ място на българския застрахователен пазар, групата възприе най-добрите европейски практики и съвременни методи на работа и обновена продуктова политика.

 

“Скъпи приятели, партньори, брокери и клиенти на ДЗИ искам да ви приветствам на нашето скомно парти, което се провежда във време на финансова криза – откри тържеството Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на двете дружества в групата ДЗИЗАД “ДЗИ-Общо застраховане” и ЗАД “ДЗИ” – Щастлив съм с вас тази вечер, с хората, с които в течение на дълги години сме работили и сме се веселили.”

 

С поздрав към гостите се обърна и другият домакин на партито, наскоро избраният за заместник изпълнителен директор на двете дружества в групата, който същевременно е и управител на Главна агенция “София” на ДЗИ – Здравко Шушков, като добави, че подобен Коледен бал събира партньорите за първи път откакто има нов собственик  на ДЗИ – международната финансова група Кей Би Си, която дори и в днешната финансова криза, запазва своята стабилност.

 

Вечерта продължи във фоайетата на хотел “Радисън” с изискан европейски коктейл, отбрани питиета, приятелски разговори и много светлина.1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Презастраховане"
ЯНАКИ АНДРЕЕВ,
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,