Националната инициатива „Споделете успеха на българския застраховател” гради партньорски отношения с агенти и брокери

03 Февруари 2009 г.,zastrahovatel.com
„Споделете успеха на българския застраховател”

„Споделете успеха на българския застраховател” – под това мото ЗАД„Армеец” провежда поредица от срещи-презентации, чиято цел е популяризиране продуктите на компанията и разширяване на агентската й мрежа. Срещите обхващат общо десет града в цялата страна - Благоевград, Гоце Делчев, Сандански, Пазарджик и Кърджали, Плевен, Видин, Монтана, Силистра, Добрич.

От средата на декември м.г. до края на м. януари при голям интерес бяха проведени срещите в Югозападния регион - Благоевград, Гоце Делчев, Сандански, както и в градовете Кърджали и Пазарджик. Основната цел на компанията беше да запознае присъстващите с историята на успеха на една изцяло българска компания и развитието й през годините, да покажат, че в основата на добрите резултати стои всеотдайността и професионализма на служителите, плодотворното партньорство с агенти и брокери и спечеленото доверие на клиентите чрез добре разработените застрахователни продукти. Освен презентациите бяха организирани и занимателни викторини с въпроси от областта на застраховането, а най-добрите агенти в съответните региони получиха грамоти и награди.

ВПИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li