Застрахователен Брокер Хирон Ка със собствен щанд на Авто Фест Варна 2009

21 Август 2009 г.,zastrahovatel.com
Съвместна инициатива на Сдружение "Обединени застрахователни брокери" и Хирон Ка ООД

От 25 до 30 август ще се проведе Авто Фест Варна 2009 в Двореца на Културата и Спорта. На изложението ще бъдат представени предимно спортни автомобили, кабриолети, 4х4, ретро автомобили и яхти. Феновете на уникални автомобили ще могат да посетят щанда на Top Gear , където ще бъдат представени хитовите модели на: - Ферари 430 скудерия – специална разработка на Михаел Шумахер - Морган Аеро - Ламборгини Гаярдо Нера - Карлсон Айгнер и още страхотни автомобили, както и супер моторите: - Харлей Девидсън - Хонда Валкирия - Дукати Стрийт Файтер.

На Автосалона Застрахователен Брокер Хирон Ка ще участва със собствен щанд, на който посетителите ще могат да се запознаят с най-доброто от света на застраховането.  " За удобство на жителите и посетителите на град Варна ще отвори врати и новия ни офис на ул. Битоля 21. Всеки посетител на Авто Фест Варна 2009 ще получи талон за отстъпка, за всички видове застраховки, а всеки закупил нов автомобил от изложението ще получи оферта за застраховка на невероятна цена,коментира за Zastrahovatel.com Христо Димитров-управител на Хирон Ка.

„ ХИРОН Ка” ООД е лицензиран застрахователен брокер, притежаващ Удостоверение № 58 – ЗБ от Комисия за финансов надзор за регистрация по чл.160, ал.1 от Кодекса за застраховането. Фирмата е специализирана за цялостно застрахователно консултиране,член е на Сдружение"Обединени застрахователни брокери" .

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки