Броят на внасяните нови автомобили в България расте всяка година

26 Януари 2006 г.,zastrahovatel.com
Тази констатация направи в интервютата си за в. „Застраховател” през 2004 и 2005 година Стефан Хаджиниколов, председател на УС на Съюза на вносителите на автомобили в България, като отбеляза, че заслуга за това имат и застрахователите.

Думите му в миналогодишното интервю бяха: „Продажбата на нови автомобили като бизнес е немислима без участие на застрахователи. В много елементи от целия този процес те са абсолютно необходими и е съвсем понятно, че взаимоотношенията ни са много тесни. „Да, съвсем ясно е, че с подобреното качество на услугите си застрахователите поощряват вноса на нови автомобили. Но е съвсем ясно и това, че и те имат полза от по-големите продажби, от разширяването на автомобилния пазар.

За да добиете пълна картина на този пазар през последните две години, ви предоставяме подадената ни информация не от друг а от самия Съюз на вносителите на автомобили в България. Още повече че тази информация ви е изключително необходима.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,