ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” представи иновативната си онлайн услуга за сключване на Гражданска отговорност на автомобилистите.

08 Декември 2020 г.,zastrahovatel.com


Това, което отличава услугата е, че застраховката се сключва напълно онлайн в реално време. Процесът на изчисляване и сключване на задължителната Гражданска отговорност е изцяло дигитализиран, а прилежащите стикер и Зелена карта се получават чрез куриер на посочен от клиента адрес, като доставката е напълно безплатна. Гражданска отговорност на автомобилистите.


В няколко стъпки, клиентът изчислява ориентировъчна или точна цена на Гражданската си отговорност и преминава към сключване на полицата. След попълване на данните, той може да избере брой на вноските, допълнителни покрития и начин на плащане – чрез дебитна/кредитна карта или ePay.


„Подобряването на услугите на Булстрад в дигитален аспект e приоритет за нас не само защото предлагаме практични решения по време на безпрецедентни времена, но и поставя следващите стъпки към непрекъснато подобрение в обслужването на нашите клиенти”, каза г-н Пламен Шинов - Изпълнителен директор и Член на Управителния съвет на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.


Развитието на дигитални услуги и продукти са сред приоритетите на Булстрад през изминалата година. През януари бяха представени първите за Дружеството две застраховки, които могат да бъдат сключени изцяло онлайн – Бонус Дом – застраховка на домашно имущество и Травъл Пакет – помощ при пътуване в чужбина, а сега са допълнени и от Гражданска отговорност на автомобилистите.


С обявяването на извънредната обстановка през март, Булстрад въведе онлайн плащане на вноски по всички продукти. Освен с дебитна или кредитна карта на виртуален ПОС терминал, клиентите на Bulstrad.bg вече могат да изберат да платят вноска чрез ePay или на каса в мрежата на EasyPay.


За удобството и безопасността на своите клиенти, ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” представи и услуга за подаване на онлайн уведомление за настъпване на застрахователно събитие по застраховки Каско чрез уебсайта на Дружеството.


Регистрираните потребители на Bulstrad.bg се възползват от допълнителни преференции като уведомление чрез SMS и имейл за наближаващ падеж или изтичаща полица, чрез потребителския си профил на сайта на Дружеството.


 
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li