Вземете 2 месеца бонус покритие или кога 12 е равно на 14?

10 Март 2021 г.,zastrahovatel.com

 

 

 


 

В отговор на повишеният интерес от страна на клиентите, считано от  01.03.2021г., ЗК „Лев Инс“ АД предоставя промоционални условия за сключване на застраховките „Домашно имущество” и „Компютърна сигурност у дома“.

В периода на промоцията застраховка „Домашно имущество“ е с бонус 2 месеца удължен срок - вместо стандартните 12 месеца, избраните от клиента покрития са валидни 14. Освен това допълнителните покрития „Безопасен интернет“ и „Кибер хелп“ са на преференциална цена. Клиентите могат да изберат кое от двете покрития или и двете да добавят, а всяко от тях е на стойност само 10 лева. Застраховка „Домашно имущество” е с изключително опростена процедура за сключване, не се изисква опис или документ за собственост. В полза на клиентите са включеният денонощен авариен асистънс за спешни ключарски услуги, електро или ВиК аварии, както и покритието за щети, нанесени на трети лица.

Застраховка „Компютърна сигурност у дома“ също осигурява бонус 2 месеца, като така защитата за компютъра е, вместо стандартните 12, за цели 14 месеца. Но това далеч не е всичко – в периода на промоцията клиентите могат да изберат коя от двете водещи кибер клаузи да получат напълно безплатно – „Безопасен интернет“ или „Кебер Хелп“.

Иновативната пакетна полица „Компютърна сигурност у дома“, освен че се сключва бързо и лесно, покрива повреди или разноски за възстановяване на застрахованите компютърни устройства, възникнали от неочаквани, непредвидени събития като:

  • Кражба чрез взлом;

  • Късо съединение и токов удар;

  • Пожар, всички видове експлозии, имплозия, мълния, както и щетите, причинени от гасене по време на тези събития;

  • Вреди, нанесени вследствие на авария на водопроводни, канализационни, отоплителни и климатични инсталации и/ или тръби;

  • Природни бедствия;

По застраховки „Домашно имущество“ и „Компютърна сигурност у дома“ Лев Инс разработи нови кибер застрахователни покрития, осигуряващи още по-добри възможности за спокойна и свободна от инциденти работа от вкъщи и безопасно сърфиране в интернет. Застрахователната защита е валидна на адреса посочен в полицата.

Полици „Домашно имущество“ и „Компютърна сигурност у дома“, клиентите могат да сключат в офисите на компанията, при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на Лев Инс или да заявят директно през сайта на дружеството.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,