Застрахователната компания БНП Париба Кардиф

Застрахователната компания БНП Париба Кардиф

управление: Марио Костов адрес: гр. София, район Средец, ул. Христо Белчев №29A
телефон: (+359) 2 4915 970
факс: (+359) 2 4915 988
e-mail: cardifbulgaria@cardif.com

уеб сайт: http://www.cardif.bg

Кардиф – Животозастраховане, Клон България и Кардиф – Общо Застраховане, Клон България.

БНП Париба Кардиф е дъщерна компания на BNP Paribas  -  една от банките с най-висок рейтинг в света. Застрахователната компания БНП Париба Кардиф развива продуктите и услугите си за множеството партньори, чрез които ги предлага в 36 държави, където е представен с една от двете си марки:

-         BNP Paribas за продукти предлагани от клоновете на банката, работещи с физически лица и за клиентите на BNP Paribas Private Bank във Франция

-        и БНП Париба Кардиф за продукти дистрибутирани през други партньори във Франция и по света

БНП Париба Кардиф работи с 35 от топ 100 банки в света, множество финансови институции, сред които фирми за потребителско кредитиране, кредитни подразделения на автомобилни производители и водещи търговски вериги.

През 2011, Standard & Poor’s присъди кредитен рейтинг AA- на Cardif Assurance Vie (Животозастраховане) и Cardif Assurances Risques Divers (Общо застраховане).

Спестовни програми

 

БНП Париба Кардиф предлага индивидуални животозастрахователни решения на клиенти в 11 държави. Във Франция се предлагат още и групови продукти, както и такива, които позволяват на фирмите да осигуряват на служителите си
програми с изплащане на даден доход при пенсиониране.

Протекция

БНП Париба Кардиф предлага широка гама от продукти: защита на плащанията, покриване на сметките, протекция на кредитните карти, удължена гаранция, т.нар. gap за автомобили и индивидуална протекция. Във Франция се предлагат и стандартни и персонализирани групови полици за малки и средни предприятия. 
Продуктите, предлагащи разнообразни видове защита са представени в множество страни.

 

Продукти

БНП Париба Кардиф работи с гъвкави модели на застраховане, за да удовлетвори конкретните нужди на всеки от партньорите си.

БНП Париба Кардиф има широка продуктова листа, като в зависимост от нуждите на съответния партньор предлага и развива различни механизми за защита. Покритията и изискванията към всеки един от продуктите се установяват в процеса на съвместни срещи и консултации между доказани експерти в сферата си. Различни рискови модули могат да бъдат комбинирани според спецификата и нуждите на всеки един от партньорите ни. БНП Париба Кардиф предлага защита на плащания по кредити по отношение на различни рискове като:

  • Смърт    
  • Инвалидизация
  • Продължителни болнични
  • Безработица


БНП Париба Кардиф адаптира към българския пазар и продукти, които предлага в другите държави, като:

  • Удължаване на гаранция на бяла и черна техника, автомобили
  • Защита на стоки
  • Защита на семеен бюджет
  • Злоумишлени действия и кражба на кредитни карти, протекция на лични документи


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки