"АЛИКО България ЖЗД” ЕАД, компания на MetLife Inc.

"АЛИКО България ЖЗД” ЕАД, компания на MetLife Inc.

управление: Евгени Бенбасат адрес: гр. София 1000, бул. „България” 75
телефон: 02/ 818 62 00
факс: 02/ 818 62 01
e-mail: headoffice@alico.bg

уеб сайт: http://www.alico.bg

ПРЕДСТАВЯНЕ

„АЛИКО България ЖЗД” ЕАД е компания на MetLife Inc. и е основана през 1999 г. Компанията заема едно от водещите места на българския застрахователен пазар и предлага широка гама застрахователни продукти, както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти. Компанията обслужва клиентите си чрез представителства в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Добрич.


С  опит от над 140 години, компаниите от групата на MetLife са признат лидер в планирането на финансова защита и предлагането на спестовни и пенсионни решения по целия свят. Ние сме установили стабилно присъствие в над 60 страни чрез цялостен растеж, придобивания, съвместни акционерни дружества и други партньорства. Ние утвърждаваме нашата световна търговска марка  чрез разпространяване на основни продукти и умения на пазарите по целия свят – важен двигател за растежа на предприятието.


Обединени ние сме световно признати и в нас вярват повече от 90 милиона клиенти по света.

Пазарният подход на  MetLife в България е изграден на основата на пълен анализ на потребностите, гъвкаво разработване на индивидуални решения и дългосрочна отговорност към клиентите.


Мисията на компанията ни е не да убеди хората да си купят застраховка, а да им помогне да осъзнаят нуждите си и да изградят бъдещите си планове по отношение финансовата им сигурност.


С поглед към бъдещето ние продължаваме да увеличаваме пазарния си дял чрез стабилно и сигурно развитие на професионални консултанти, които изграждат отношения с все повече хора и осигуряват финансовата защита на все повече семейства.  Целта на компанията е постоянен и стабилен ръст чрез придържане към принципи, доказали ефективността си по целия свят.

 

ПРОДУКТИ

MetLife в България разполага с богато портфолио от покрития по индивидуални и групови застраховки “Живот” и “Злополука”, които предлага на базата на структуриран, но гъвкав процес на определяне потребностите на клиента.

Нашите индивидуални продукти съчетават рискови покрития и възможности за  спестяване, така че да задоволят максимално нуждите на нашите клиенти.

MetLife в България предлага на корпоративните си клиенти възможност да предоставят застрахователна защита на своите служители, а банките могат да предлагат на всички свои кредитополучатели, вложители, други клиенти подходящи застрахователни решения.

За повече информация, моля посетете www.alico.bg и www.metlife.com.

Продуктите и услугите се предоставят от „АЛИКО България ЖЗД” ЕАД, което е дъщерно дружество на MetLife Inc. и което извършва дейността си под търговската марка МетЛайф (MetLife).

  
Застрахователна библиотека
Полезни връзки