ДЗИ е официален спонсор на „Най-добър млад шофьор на България“ 2021

15.03.2021
ДЗИ е официален спонсор на „Най-добър млад шофьор на България“ 2021На 16 март 2021 г. стартира четвъртото издание на кампанията, която се организира от „Съюза на българските автомобилисти“ в партньорство с Отдел “Пътна полиция” към ГДНП, ДА “Безопасност на движението по пътищата” и БЧК. Голямата награда за победителя ще бъде чисто нов автомобил за период от една година.


Темата за безопасността на хората и превенцията на пътните инциденти е от първостепенно значение за ДЗИ, което е и причина дружеството отново да е партньор на кампанията „Най-добър млад шофьор на България“. Тази година организаторите поставят акцент върху отговорността, която всеки носи зад волана, с посланието – „Твой ред е“.


Всички желаещи да вземат участие в единственото състезание за непрофесионални млади водачи в България могат да го направят до 16 април, като се регистрират и решат онлайн тест от 20 въпроса на сайта youngdriver.bg.


Финалното състезание ще се проведе на 14 май в град Варна. По време на него участниците ще трябва да докажат, че са подготвени за всички предизвикателства, които могат да срещнат на пътя – шофиране в градски условия, реакция в екстремни ситуации, оказване на първа помощ на пострадал в ПТП, смяна на спукана гума и др. 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,