Традиционна Великденска кампания на ДЗИ

04.04.2021
Традиционна Великденска кампания на ДЗИ


 

И тази година ДЗИ организира традиционната Великденска кампания, с която дружеството цели да повиши интереса и улесни достъпа до застраховки, осигуряващи лична защита.

 

Основните продуктови решения за индивидуални клиенти, които застрахователното дружество поставя на фокус в рамките на тазгодишната кампания са:

  • възможността за комбинация на гъвкава застрахователна защита със заделяне на средства, чрез инвестиционно-застрахователната програма с регулярна премия - ЕвроБъдеще
  • комплексното решение за защита при злополука, дори и при най-честите и малки инциденти - Закрила
  • достъпът до второ лекарско мнение и 2 000 000 евро* за  лечение в чужбина с Лечение без граници
  • оптималната защита от злополуки и заболявания – рискова застраховка Живот - ДЗИ Динамик
  • регулярното спестяване и постоянна защита чрез ДЗИ Премиум+

Клиентите на ДЗИ могат да се възползват и от промоционалните условия по избрани продукти през целия период на кампанията – от 01.04.2021 г. до 30.06.2021 г.

 

Индивидуална застраховка Злополука – Закрила

 

8% отстъпка за нови клиенти, като се прилага само за новосключени полици на клиенти, които до този момент не са имали сключена застраховка Закрила или имат, но искат да сключат допълнителна такава, според продуктовите условия. Отстъпката се прилага за целия срок на застраховката.

Допълнителна отстъпка при сключване на  Закрила Gold или Закрила Platinum и разсрочване на плащането на тримесечна, шестмесечна или годишна база - 5% отстъпка** при сключване на застраховка Каско+ или имуществена застраховка - Комфорт за дома.

 

Здравна застраховка за второ лекарско мнение и лечение в чужбина – Лечение без граници

 

При сключване на семейна застраховка Лечение без граници, можете да се възползвате от 5% отстъпка от стойността на цялата полица.

Достъп до промоционални условия и възможност за сключване на застрахователни договори с ексклузивни покрития, имат и всички бизнес клиенти, които искат да осигурят защитата и сигурността на своите служители със застраховките Комплексна медицинска помощ и Групова рискова застраховка Живот.

За повече информация, свържете се със своя застрахователен посредник, с ДЗИ на телефонен номер 0700 16 166 или изпратете запитване за желания продукт през корпоративния ни уебсайт.

 

*За целия срок на застрахователната полица, до 1 000 000 евро за една застрахователна година.

**Отстъпката в размер на 5% се начислява от и прилага към калкулираната и оферирана стойност на премията по застрахователна програма Каско+ или Комфорт за дома.

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Делови решения"
проф. Румен Георгиев, 2006
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,