„ЗД Евроинс” АД с награда за принос към развитието на българската художествена гимнастика

24.10.2022
„ЗД Евроинс” АД с награда за принос към развитието на българската художествена гимнастика


По повод 70 години на спорта в България , Илияна Раева награди деятели и партньори на Федерацията

 

На 22 октомври 2022г в зала „София” в гр. София, по време на Държавно клубно първенство по художествена гимнастика, Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева награди деятели и партньори по повод  70 години на спорта в България. През всичките тези години огромен брой деятели, състезатели и треньори от всички клубове в страната написаха една история за славата на българските момичета  изпълнена с много медали, купи, успехи и повод за гордост, както в България, така и в цял свят.

От името на „ЗД Евроинс” АД, наградата получи Йоанна Цонева - Предсeдател на Съвета на директорите.  „Застрахователно дружество Евроинс” АД е компания, която развива дейност  на българския пазар близо 25 години. От позицията си на водеща застрахователна компания ние подпомагаме проекти в някои от основните сфери на обществения живот като образование,спорт, околна среда, култура и изкуството. Регулярно инвестираме материални и финансови средства, и човешки ресурс, в лицето на нашите служители, в подкрепа на редица благотворителни и социални инициативи. За нас социалната отговорност към обществото е мисия.” сподели г-жа Цонева.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заяви, че Държавното клубно първенство е прекрасен завършек на поредната "златна година" на художествената гимнастика в България. "Поздравления за 12-те клубове взели участие в това престижно състезание! Видях в различните етапи много талантливи състезателки с потенциал за бъдещето. Благодарим на нашите партньори,спонсори, треньори и съдии. Състезанието беше много емоциално, защото успехът е за всеки клуб! Това държавно първенство е прекрасен завършек на поредната "златна година" на българската художествена гимнастика!" сподели Илиана Раева.

В рамките на Държавното клубно първенство бе наградена Валентина Ганева, президент на клуб „Левски Триадица”, носител на първия Приз "Жулиета Шишманова", трикратна балканска шампионка, 4-о място на Световното първенство в Базел 1977, участничка на Световното първенство в Лондон от 1979.

С плакети за изключителен принос към развитието на българската художествена гимнастика бяха наградени спонсори и партньори, без чиято огромна помощ и подкрепа този спорт не би могъл да се развива по такъв успешен начин и  да печели купи и медали за България.

Награди получиха още:

Лъчезар Петров, Изпълнителен директор на Palms Bet,

Мирослава Тодорова - Бранд мениджър на Саяна, фирма „Милки Груп Био”

Мария Добрева - отдел Маркетинг „Велинград” минерална вода

Милена Кръстанова - почетен член на Управителния съвет на фирма "Хлебопроизводство и сладкарство", град Троян

Нели Ангелова - мениджър Комуникации на Nestlé за югоизточен пазар

Валентина Иванова - мениджър за България на словенския бранд Zlatarna Celje Bulgaria

Елена Несторова - дизайнер Maniac Maniac

Милена Накова - представител на фирма YOKO

Здравко Зеленогорски - собственик на VEZBA

Лора Дичева - директор маркетинг EasyPay

Елена Лазарова - търговски директор на SLS | Sport Life Style S

 

снимки: Официлна страница БФХГ

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки