ING животозастраховане открива 12 офиса до края на 2006 г.

18 Септември 2006 г.,zastrahovatel.com

 На 15.09.2006 г., глобалната финансова институция ING официално откри новия си офис в град Варна. Откриването на новия офис съвпада с началото на функционирането на първата агенция на ING Животозастраховане във Варна – Агенция Одесос. Стартът на животозастрахователните операции във Варна е част от стратегията на компанията до края на 2006 г. да бъдат открити 12 офиса в цялата страна.
Двете събития бяха отбелязани с официална пресконференция в комплекс “Хоризонт” – Варна. Домакини бяха г-н Ян Вилем Оверватер, Главен изпълнителен директор на ING Банк – Клон София, и г-н Николай Стойков, Главен изпълнителен директор на ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане. Г-н Оверватер и г-н Стойков споделиха с българските журналисти плановете за развитие на компанията в България на фона на успехите на ING в Централна и Източна Европа.
ING започва дейността си в България през 1994 г. с откриването на ING Банк, клон София, а през 1998 г. банката отваря офис в град Варна. Понастоящем банката обслужва повече от 800 големи мултинационални и български компании. От 2001 г. ING предлага и пенсионноосигурителни услуги на българския пазар като управлява три пенсионни фонда – Универсален, Професионален и Доброволен. ING Пенсионно осигуряване има над 200 корпоративни и над 260 хиляди индивидуални клиенти, а клонът във Варна предоставя услуги на 40 хиляди клиенти в града и региона от 2001 г.
Животозастрахователните продукти са важно допълнение към пенсионноосигурителните услуги в реализиране на основния стремеж на компанията да помага на хората да планират финансовото си бъдеще. Предлагането им в България е част от стратегията на ING да бъде лидер в животозастраховането и пенсионното осигуряване в Централна и Източна Европа.
За да отпразнуват двете събития, домакините от ING организираха прием, на който присъстваха официални гости и журналисти, отразяващи финансовия сектор. Всеки гост получи подарък - оранжева гривна, символизираща нишката на живота.
В България ING обслужва над 800 корпоративни и над 260 хиляди индивидуални клиенти чрез ING Банк и ING Пенсионно осигуряване. ING Животозастраховане пренася в България 150-годишния опит на ING в животозастраховането.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки