Две нови услуги към своите застрахователни продукти предлага "Интерамерикан България"ЗЕАД

09 Октомври 2006 г.,zastrahovatel.com

 Застрахователната компания “Интерамерикан България" ЗЕАД предложи на своите клиенти като допълнителен бонус към застраховка "Домашно имущество" услугата “Домашен майстор”. Услугата включва безплатно посещение от специалист в областта на електротехниката, ВиК, стъкларство или ключарство за отстраняване на настъпили повреди в дома на застрахования. Като начало от бонуса ще могат да се възползват жителите на най-големите градове в България София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

“Интерамерикан” предлага вече на клиентите си, които са сключили застраховка Автокаско, и оглед на щети на автомобила, настъпили при застрахователно събитие, на посочено от застрахования място. Чрез посещението на експерт клиентите ще могат да спестят много време и да избегнат досадните чакания пред офисите на застрахователната компания.

Подробности от пресконференцията очаквайте в новия брой на в-к "Застраховател прес"-12.10.2006г.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки