VІІ национална конференция за застраховане и осигуряване

25 Юли 2008 г.,zastrahovatel.com
 VІІ национална конференция с международно участие „Застраховането и осигуряването в България при условията на евроинтеграцията: предизвикателства пред продължаващата адаптация”


На 29 и 30 май 2008 г. във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) се проведе станалата вече традиционна годишна национална конференция, организирана от Фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”. Както винаги форумът привлече интереса не само на работещите на нашия застрахователен пазар специалисти и мениджъри и на браншовите сдружения, но и на свързаните с бранша университети и научни среди. Събитието беше уважено от Комисията за финансов надзор (КФН) в лицето на двама нейни зам.-председатели – Ралица Агайн и Бисер Петков, от Националния осигурителен институт - лично от управителя му доц. д-р Йордан Христосков, както и от Министерството на финансите, представлявано от зам.-министър Атанас Кънчев.

Вицепрезидентът на регистрираната в Мюнхен „Алианц Нова Европа” Рангам Бир и проф. д-р ик. н. Лариса Орланюк-Малицкая – ръководител на катедра „Застраховане” във Финансовата академия при правителството на Руската федерация, разшириха погледа върху тематиката. Благодарение на тях българските участници в конференцията имаха възможност още веднъж да „сверят часовниците си” със застрахователната практика не само в ЕС, но и на огромния руски пазар.

 (Следва)1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,