ЗПК „ЛЕВ ИНС” АД отпразнува успехите си в стила на добрите Европейски традиции

03 Декември 2008 г.,zastrahovatel.com

Софийският корпоративен център на компанията , който се намира в полите на Витоша  в романтична  сграда в бароков стил  на булевард „Цар Борис ІІІ”  №136, посрещна своите гости с празнична атмосфера  и изискан европейски коктейл вечерта на 18 ноември т.г. В ярко осветената луксозна зала със съвсем модерен и изчистен вътрешен дизайн си дадоха среща екипът на центъра, ръководният състав на компанията, техните партньори в бизнеса – застрахователни брокери и агенти, журналисти и приятели. Културна атмосфера, усмихнати лица и приятелски разговори изпълваха вечерта.

„Два са поводите за днешната ни среща  - шест месеца от откриването на новия ни Софийски корпоративен център, стартът на кампанията по задължителната застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите и много добрите резултати от продажбата на застраховките „Финансови рискове”  – откри празничната вечер  изпълнителният директор на ЗПК „Лев инс” АД Стефан Софиянски (снимка 1).

Снимка 5- Лъчезар Георгиев,управител на Софийския корпоративен център1.

2.

3.

4.

5.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки