„Карол Стандарт” отбеляза 85% ръст за 2009 г.

23 Март 2010 г.,zastrahovatel.com

Застрахователният брокер „Карол Стандарт”, част от финансовата група „Карол”, има 85% ръст на премийния си приход за 2009 г., стана ясно от годишния финансов отчет на компанията.  През същата година Карол Стандарт е открил над 30 нови офиса за обслужване на клиенти в София и на територията на цялата страна. Специалистите в сферата на застраховането в компанията вече наброяват над 50 човека. Това прави застрахователния брокер една от най-бързо развиващите се компании в групата на „Карол”.

         Карол Стандарт е предимно финансово ориентиран застрахователен брокер, който предлага на българския пазар специфични за тази сфера застраховки като „Финансов риск” и „Отговорност на ръководители”. Компанията държи 45% от българския пазар на застраховката „Финансов риск”. В тази сфера са и бъдещите планове за развитие на застрахователния брокер.

През 2010 г. „Карол Стандарт” планира да разкрие още над 10 офиса на територията на България.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки