Дженерали България дари учебна площадка на децата от детска градина „Еделвайс”

07 Април 2010 г.,zastrahovatel.com

От 30 март малчуганите от детска градина „Еделвайс" в кв. Чепино във Велинград си имат специална учебна площадка и пътни алеи за да изучават правилата за безопасност на движение по пътищата. Учебната площадка е изградена благодарение на щедрия дарителски жест на Дженерали България.

„Помощта на Дженерали е безценна за нас. Тя е изключително полезна за успешното реализиране на целите на Националната стратегия за опазване на живота и здравето на децата в пътното движение, която изпълняваме и ние", изрази своята благодарност от името на целия екип директорката на детската градина г-жа Величка Манева.

За да демонстрират своите знания за безопасност на движение по пътищата, малките изнесоха открит урок пред родители и гости. Специален гост на събитието беше кметът на Велинград г-н Иван Лебанов и зам. кметът на общината с ресор образование и култура г-н Георги Янчев. Кметът благодари на Дженерали България за съдействието при изграждането на тази учебна площадка, която ще спомогне за възпитанието и за опазване на живота на най-малките граждани на Велинград, а те от своя страна му подариха Великденско яйце.

„Вие сбъднахте още една наша мечта - дворът на детската градина да се превърне в една малка страна, наречена „Светофария", изразиха своята благодарност малчуганите в специално благодарствено писмо, което връчиха на генералния представител на Дженерали, г-н Васил Янакиев.

След урока всички деца получиха много подаръци - оригинални предпазни каски за велосипедисти, светлоотразителни жилетки, полицейски стоп палки, учебни помагала и други1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки