“Норт Бийч – Приморско ’2010”

23 Август 2010 г.,zastrahovatel.com

Станалият традиционен Турнир по водно спасяване “Норт Бийч – Приморско ’2010” – за спасителите от плажовете по южното ни Черноморие, отново събра много професионалисти и зрители. „Бул Прим Груп” ООД – концесионер на морски плаж „Приморско - Север” и собственик на хотел „Норт Бийч” Приморско, съвместно с Българския червен кръст, Асоциацията на концесионерите в България и община Приморско, за пореден път бяха организатори на мероприятието.

Официален застраховател на Ежегодния традиционен турнир, който се проведе на 21.08.2010 год. на морски плаж “Приморско – Север”, бе ЗАД “АРМЕЕЦ”. Сключените в дружеството застраховки “Злополука на спортисти” – на състезателите и съдиите, и “Злополука на посетителите на спортни и развлекателни съоръжения, културни и други мероприятия”, бяха гаранция за сигурността на участниците и на посетителите на Турнира.

За доверието, гласувано на ЗАД “АРМЕЕЦ”, говори и фактът, че застрахователната защита на хотел ”Норт Бийч” - Приморско, на негови служители и гости е поверена също на компанията.1.

2.

3.

4.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки