"ЗД Евроинс" АД застрахова участниците в първото в историята Национално първенство по ски на осветление на писта „Витошко лале”

22 Март 2011 г.,zastrahovatel.com

 

Първото в историята национално първенство по ски на осветление се проведе тази събота при отлични условия на писта „Витошко лале” и събра 61 журналисти от 37 медии. Домакините от „Витоша ски” и Български ски клуб на журналистите бяха предоставили на четвъртата власт условия наподобяващи тези на нощния слалом за световната купа в Шладминг. Отлично подготвена писта, осветление позволяващо на журналистите да карат сякаш се спускат в слънчево време, стриктен съдийски състав и изключително бързо трасе подредено от рейсдиректора Иван Каневчев. Състезанието бе първото от календара на Българска федерация ски, което се проведе на осветление. След оспорвана надпревара продължила близо 3 часа бяха разпределени 6 комплекта медали в гигантския слалом в трите възрастови групи при мъжете и жените. Най-многобройна бе младшата група при мъжете, с общо 22-ма конкуренти за наградите на „Евроинс”, „Нивеа” и СААБ, където първите петима се подредиха в рамките на 5 секунди. За поредна година имаше и състезание за сноубордисти. Всички участници и гости на „Витоша Ски” имаха възможност да изпитат качествата на последните модели „самолети на колела” на шведската марка СААБ. Шестимата най-бързи по трасето ще могат да се насладят на едни от най-безопасните автомобили в света – СААБ 9-5 и СААБ 9-3 в продължение на цял уикенд след състезанието.  Призьорките при дамите в групата до 55 г получиха наградите си лично от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, който в съботната вечер също кара ски на писта „Витошко лале”, но само за удоволствие. Първенците в отделните групи получиха от шефа на надзорния съвет на „ЗД Евроинс” Асен Христов специалните полици „Дом, кола, здраве”, а също така и продуктите на водещата козметична марка „Нивеа”.1.

2.

3.

4.

5.

6.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки