ЗАД “Виктория” отпразнува 10-годишнината си

19 Юни 2012 г.,zastrahovatel.com

С тържествен водосвет 07 юни 2012 г. Главна агенция град Шумен на ЗАД "ВИКТОРИЯ отпразнува 10 години на българския пазар и освещаване на офиса, който дружеството закупи в града.

Офиса, в който колегите от Главна агенция Шумен  посрещат клиентите си, се намира на комуникативно и удобно за клиентите на дружеството място - ул.”Цар Иван Александър” № 48, ет.1 и ет.2., където всеки може да получи необходимата информация за застраховките, предлагани от дружеството. За доброто и компетентно обслужване се грижи екип от петима висококвалифицирани специалисти.

Специално за откриването на собствения офис присъства Изпълнителният директор на Дружеството и председател на Управителния съвет г-н Данчо Данчев.

С изискан коктейл в ресторанта на хотелски комплекс “Шумен”  продължи празничната атмосфера, където екипът на ЗАД "ВИКТОРИЯ" отпразнува с клиенти и партньори своята 10-та годишнина.

В началото на вечерта г-н Данчев и регионалният мениджър за региони Шумен, Разград и Силистра - Христо Христов изказаха искрената си благодарност за доверието проявено в годините от страна на клиентите на дружеството. “Благодарение на всички вас, които присъствате в момента, благодарение на екипът, шуменският офис е един от най-успешните за цялата страна”, каза регионалният мениджър, а Изпълнителният директор допълни, че именно в Шумен преди 10 години ЗАД “ВИКТОРИЯ” е направила своите първи крачки, и че Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" е застрахователното дружество на пазара, което предлага най-добрия сервиз в застраховането и най-квалифицираните и усмихнати служители.

За добрата атмосфера се погрижиха служителите на ресторант “Панорама” от хотелския комплекс, а доброто настроение се поддържаше от Валя Стефанова, която свиреше на пиано.

По-късно вечерта екипът на Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" сюрпризира своите гости с торта, подаръци и тържествена заря. Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li