ЗАД Армеец участва в ХХ юбилейно изложение Секюрити Експо 2013

10 Март 2013 г.,zastrahovatel.com

 

ЗАД Армеец е участник в XX юбилейна международна специализирана изложба за сигурност и охрана Секюрити Експо 2013, която се провежда от 6 до 9 март 2013 г. в Интер Експо Център в гр. София.

Изложението привлича производители, търговци, предприемачи от България и чужбина, които представят разнообразни продукти в областта на сигнално-охранителните системи, видеонаблюдение и контрол на достъпа, комуникационно-информационните мрежи, киберсигурността, пожароизвестяване и пожарогасене, лични предпазни средства и специална предпазна екипировка, специализирана литература и други.

Сигурността и защитата както на бизнеса, така и на отделния човек има пряко отношение към спецификата на застрахователния бизнес. Участието на ЗАД Армеец в Секюрити Експо 2013 е свързано с последователния интерес на компанията към мерки и проекти, свързани с превенция на различните рискове и повишаване на безопасността на обществото.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки