ЗАД "Виктория" стъпва на пазара на здравното застраховане

21 Юни 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ"“ разширява застрахователния си портфейл с нова линия на бизнеса. В сегмента „Здравно застраховане“ компанията обяви навлизането си на пазара с медицинска застраховка при заболяване или злополука на застрахованите лица. Основното покритие се предлага в три опции на финансиране на разходите за медицински услуги и стоки с лимити от 500 лв. до безлимитно решаване на здравния проблем.

Основното покритие е „Болнично лечение“, като към него могат да се включат и следните допълнителните покрития „Извънболнично лечение“, „Подобряване условията на медицинска грижа“, „Възстановяване на разходи“, „Бременност и раждане“.

Допълнителните покрития се предлага в три опции - Основна, Стандартна и Луксозна с различни лимити на разходите.

Компанията предлага и допълнителен модул „Подобряване на здравето и предпазване от заболявания“ („Профилактика и трудова медицина“).

Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" се фокусира върху индивидуалните клиенти и семейните договори.

За да промотира продукта, от средата на тази година Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ"организира еднодневни здравни празници в 12 града на страната. В периода 14 юли – 6 октомври представители на компанията ще посетят Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Плевен, Варна, Бургас, Хасково, Шумен, Добрич и Благоевград. Промоция на новия продукт ще има и в столицата. Първият град, откъдето стартира кампанията, е Стара Загора, на 14 юли.

Празниците ще се проведат на открито, в центъра на избраните градове. Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" кани семействата да се запознаят с възможностите на новата застраховка. Аниматори обещават специални забавления и изненади за децата, а родителите могат да се възползват от здравните кътове, където специалисти ще предлагат безплатно измерване на кръвното налягане, проверка на стойностите на кръвната захар с тест ленти, очни прегледи и дентални консултации

 

 

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки