КИТАЙ: 2013 година се очертава силна за застрахователите

20 Декември 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Застрахователният пазар в Китай отбеляза ръст от 11,2% за първите 9 месеца на годината, като е увеличил обема си до 220 милиарда щатски долара.

Общият обем на премийните приходи на застрахователните компании в Китай за първите 9 месеца на тази година се увеличава с 11.2% в сравнение със същия период на предходната година, като вече възлиза на 1340 милиарда юана, което е 220,00 милиарда щатски долара. Това съобщава порталът China Knowledge, позовавайки се на China Insurance Regulatory Commission (CIRC).

Животозастрахователните премии за периода възлизат на 758,940 милиарда юана, което бележи ръст от 6.8% в сравнение със същия период на миналата година.

Премиите за застраховки на имущество в тази древна азиатска държава са достигнали до 462,13 милиарда юана, което е с 15.8% повече отколкото през същия период на миналата година .Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li