Алианц България с приз за Летящ старт в доброволчеството

25.03.2022
Алианц България с приз за Летящ старт в доброволчеството

Алианц България бе отличена с приз „Летящ старт в доброволчеството“ в категория „Компании“ на годишните награди ГЕРОИТЕ. Организатор на наградите е TimeHeroes - най-голямата платформа за доброволчество в страната. Признанието е резултат от дългосрочната политика на компанията да се ангажира със социално значими каузи в страната.

„Идеята Allianz Heroes се роди през миналата година, когато Алианц даде възможността на всички колеги в цял свят да се възползват от допълнителен ден отпуск. Благодарим на всички колеги, които с радост прегърнаха идеята и дариха от своето време за добри дела. С нашите действия доказваме, че зад големите компании стоят хора, които са съпричастни към обществото и са готови да правят добро“, сподели Мария Каравасилева, ръководител Маркет Мениджмънт.  

По време на петото издание на годишните награди ГЕРОИТЕ бяха отличени хората и организациите с изключителен принос за развитието на доброволческата култура в България. Журито на наградите избра 15-те отличени от общо 148 номинации.
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки