ДЗИ подкрепи детска вело надпревара

18.05.2022
ДЗИ подкрепи детска вело надпревара


Колоритен спортен празник с много атракции, надпревари и викторини събра деца и родители в зеленото сърце на столицата – Южен парк. Събитието бе част от традиционното велошествие „За по-чист въздух“, което се проведе на 15 май в София.


Специална детска надпревара даде възможност на любители на велосипеди на възраст от 2 до 11 г. да изминат 200-метровото трасе около голямата поляна, разделени в различни възрастови групи. И въпреки че надпреварата нямаше състезателен характер, всички участници получиха медали.


„Щастливи сме, че можем да бъдем част от този своеобразен детски празник, който възпитава любов към велосипедите от най-ранна детска възраст.  Важно е всички да разберем, че чистият въздух зависи от всеки един от нас. Нека в ежедневието да се стремим да намираме стимули, които да ни карат при възможност да слизаме от автомобилите си.  Велосипедите са отлична възможност за алтернативно придвижване в градска среда“ – заяви Коста Чолаков председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на ДЗИ.
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,