Поздрав по повод празника на българските застрахователи от Професор Нено Павлов

01.10.2020
Поздрав по повод празника на българските застрахователи от Професор Нено Павлов   Уважаеми членове и партньори на Фондация „проф. В. Гаврийски“,


      Уважаеми колеги,


      За мен е чест от името на Управителния съвет да Ви поздравя по повод празника на българските застрахователи. С особено уважение и признателност в празничния ден, отбелязваме безспорните Ви успехи в съхраняването и обогатяването на постигнатото в развитието на застрахователния сектор и защитата на потребителските интереси на клиентите и обществото. Високите бизнес стандарти, интелект, култура и бизнес ценности, които отстоявате, основани на далновидния и мъдър мултикултурен поглед към дигиталното развитие и глобалната конкуренция, Ви правят високо уважавани, успешни и значими пазарни бизнес институции, с гражданска чувствителност и социални каузи в обществото.


            Бъдете здрави, мъдри и целеустремени, радвайте се на нови успехи и признание в преследването на мечтите си, по стремителния път към неопределеното бъдеще!


Сполай Ви и Честит празник!  В деня на прекрасния професионален празник 1 октомври, за мен е истинско удоволствие да представя решението на Управителния съвет за носителите на Двадесет и второто издание на традиционните национални, персонални награди на фондация „проф. д-р Велеслав Гаврийски - 2020 г. Радостни сме, че Статуетката на Богинята на победата „Нике” и значката с лика на Патрона на Фондацията се връчват на заслужили и утвърдени специалисти и мениджъри в българското застраховане и осигуряване. Това са лица, които в хода на годините със своите професионални, иновативни и лидерски качества, с креативен дух, експертиза, почтеност, хуманност и позитивни нагласи за интелигентно надграждане са допринесли изключително много за европейската промяна и развитието на модерното предприемачество, в аспекта на приоритетите, бизнес средата и градивните ценности на бъдещето. Изборът на УС, извършен по утвърдените критерии и процедура е:

 

Национален приз „За цялостен принос в развитието на българското застраховане”

  • Петър Веселинов Аврамов - зам. председател на Съвета на Директорите на ЗД ”Евроинс” и Председател на надзорния съвет на „ЗД ЕИГ Ре” АД.

  • проф. д-р. Стоян Станимиров Проданов - Изпълнителен директор на  ЗД „Бул Инс” АД и Ръководител катедра „Финанси” в Стопанска академия – Свищов.   

 Национален приз „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване

  • Мирослав Крумов Маринов - Изпълнителен директор на Пенсионно-осигурителна компания ”Доверие” АД.

Национален приз „За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането”

  • Михаил Димитров Антонов - Управител на Застрахователен брокер

    „АВВИ” ООД.

Честито и на многая лета!     

  

 Проф. Нено Павлов, председател на УС на Фондация „Проф. д-р В. Гаврийски“        
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки