С голям успех приключи проектът “Национални награди Алианц България 2008” за живопис, скулптура и графика

27 Ноември 2008 г.,zastrahovatel.com
България притежава свои достойни творци, възможности и място в общия европейски дом

 На 27 ноември 2008 г. в  сградата на Съюза на българските художници на ул. “Шипка” №6 – София, на специална пресконференция, организирана от «Алианц България” съвместно с Министерството на културата и Съюза на българските художници, бяха обявени имената на наградените автори от Националната изложба-конкурс “Национални награди Алианц България 2008” за живопис, скулптура и графика.

На събитието присъстваха заместник-министърът на културата Иван Токаджиев, акад. Светлин Русев – председател на националното жури, проф. Ивайло Мирчев – председател на СБХ, Димитър Желев – изпълнителен директор на „Алианц България Холдинг”, Стефан Стефанов – изпълнителен  вицепрезидент на холдинга, и д-р Гeoрг фон Гумпенберг член на ръководството на Фондация за култура «Алианц» и куратор на колекцията от произведения на изкуството на „Алианц” - Мюнхен.

 

Вечерта на същия ден се състоя официалното откриване на заключителната изложба, която ще продължи до 9 декември 2008  г.

 1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки