„Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“ с благотворителна инициатива

20 Октомври 2009 г.,zastrahovatel.com
 

Дарение под формата на ваучери за детски стоки ще направи лидерът на българския застрахователен пазар -„Ай енд Джи Иншурънс Брокерс”на Дома за деца, лишени от родителски грижи в Нареченски бани. Благотворителната инициатива е по повод 15-годишнината от създаването на компанията и съвпада с поредния годишен международен семинар на брокера. Пловдив ще домакинства престижния форум на 16 октомври в хотел „Санкт Петербург“. Тази година решихме вместо да поднесем подаръци на нашите клиенти и контрагенти, да направим дарение за деца, които наистина са в нужда, обясняват от „Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“.


Застрахователният брокер отдавна е съпричастен с проблемите на подрастващите и като доказателство за това в първия учебен ден се включи в кампанията „Да спасим децата на пътя“. Съвместно със застрахователни компании и общественици, „Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“ изгради „Стената на протеста, плача и надеждата“ в София. Стената има за цел да спре безумието по пътищата и да накара шофьорите да се замислят, че управлявайки безразсъдно своите мощни и скъпи возила могат за миг да превърнат всичко, което имат, в куп ламарини и стъкла, напоени със сълзи, коментират организаторите.


I&G Brokers е водещ международен застрахователен и презастрахователен брокер и е член на групата ASIGEST HOLDING. Компанията поддържа портфейл от всички видове задължителни и доброволни застраховки, като обслужва над 110 000 клиента. Член е на Международната асоциация на застрахователните брокери UniBA-Partners и е неин изключителен представител за България.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,