Евроинс иншурънс груп регистрира над 2% ръст на премийния приход

23 Септември 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Застрахователният холдинг Евроинс иншурънс груп регистрира над 2% ръст на премийния приход през месец август, който е в размер на 12.3 милиона евро общо спрямо 12 милиона евро за съпоставимия месец на 2012 година. 
За първите осем месеца на годината Евроинс иншурънс груп отчита 11.2% ръст на премийния приход, достигайки близо 112 милиона евро по предварителни данни спрямо 100.6 милиона евро, реализирани през януари–август 2012 година. Евроинс Румъния отчита ръст от 21% за разглеждания период. С оглед факта, че дружеството не извършваше продажби на гражданска отговорност в рамките на 3 седмици, поради наложена забрана от регулатора, дружеството очаква значително намаление на премийния си приход за текущия месец. Мениджмънтът на компанията взе всички необходими мерки,  така че процесът по възобновяване на продажбите да протече по най–благоприятния за компанията начин. В следващите три  седмици ще бъде направена оценка на темповете на  възстановяването на премийните приходи на дружеството от продажби на полици по гражданска отговорност. На база на този анализ ще може да се направи адекватна прогноза за възможността компанията да възстанови темповете си на растеж и да  постигне заложените в бизнес плана си приходи.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки