ПОК "Доверие" подкрепи инициативата "Полет с балон над Седемте рилски езера"

28 Юли 2016 г.,zastrahovatel.com

Високо над "Бъбрека" от Седемте рилски езера се издигна балонът на ПОК "Доверие" - част от инициативата "Полет над Седемте рилски езера", която се проведе на 23 и 24 юли 2016 г. Уникалната атракция включваше издигането на 7 балона с топъл въздух, подготвени специално за събитието. Голям брой граждани видяха Седемте рилски езера от птичи поглед и се насладиха на красотата на природните феномени. Поради лоши метеорологични условия в планината, полети с туристи се извършваха само на 24 юли. Съоръженията са с тегло над 2 тона и бяха докарани в местността с хеликоптер.


Инициативата "Полет над Седемте рилски езера", подкрепена от ПОК „Доверие", е стремеж към символично издигане на духа на българите. Идеята на организаторите е да покажат, че България има огромен потенциал като туристическа дестинация, а емоцията от полет с балон, гледките и кадрите на природните и исторически забележителности от него, създават неповторимо изживяване и спомен. Първите полети на инициаторите с топловъздушни балони са изпълнени над Белоградчишките скали, като те планират следващите дестинации да са Албена, Мелник, Розовата долина, язовир „Копринка" и др.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,